Grenå Svømmeklubs Konkurrence afdeling tog d. 12/1 af sted til LDM(landsmesterskaberne - et stævne om kvalifikation til Landsmesterskaberne, udover et stævne for at få sat fast hvem der er de bedste svømmere i Østjylland).

Vi mødtes alle sammen lidt over 7 om morgenen, vi fordelte os i de 5 biler der var arrangereret, til at køre os til Hammel. Vi fik hurtigt klædt om og gik i gang med opvarmningen. Klokken 10 var der stævnestart, der blev hurtigt fanget en masse medaljer og da klokken var 12 havde vi 22 medaljer(det samme som vi kom hjem med sidste år). Vores første omgang holdkapper endte rigtig godt, alle hold fik gode placeringer. Efter en pause, skulle der svømmes 200 fly, som Natasja er den eneste pige der stillede op i. Efter en del nerver gennemførte hun og fik sit guld. Cecilie og Frederik fik givet lidt historie/massage og dagen forløb næsten helt perfekt, der var et par trælse diskvalifikationer, men ikke nogle der ikke kan rettes op på.  Efter en sidste præmieoverrækkelse endte vi med 68 medaljer, 10 bronze, 17 sølv og hele 41 guld, vendte vi snuden mod Grenå. Vi ser alle frem til LM, som foregår i Ikast, 9-10 marts.